Easy Home Studio е компания, специализирана в областта на архитектурата, интериорния и екстериорния дизайн, и е със седалище гр. Варна. Управител на фирмата е арх. инж. Даниел Георгиев. Безспорният авторитет на компанията се дължи на професионализма и нетрадиционния подход към клиентите, както и на динамичния екип от професионалисти на DS Group.

Ние предлагаме пълно архитектурно проектиране на жилищни и обществени сгради и изпълнение на интериорни и екстериорни решения. Нашата цел е да създадем продукт с личен стил и уникален дизайн за всеки наш клиент.

Екипът на Easy Home Studio включва предимно млади, високо образовани, амбициозни и креативни хора, които се стремят да предлагат на клиентите си не само продукти и услуги, но и цялостни решения, съобразени с конкурентните изисквания. Също така, студиото си сътрудничи с висококвалифицирани строителни инженери и архитекти, които подготвят индивидуални планове за всеки проект.

Назад във времето "Данети Стил Груп" е основана през 1997 г. С упорита работа и бързо темпо компанията се утвърждава на пазара и се откроява със своя професионализъм, креативност, нетрадиционни решения и новаторски подход. Наш приоритет е удовлетвореността на клиентите. Easy Home Studio е синоним на професионализъм, качество и стил!

Портфолиото на компанията включва над 100 успешно проектирани и изпълнение обекта.